Details

A l'ombra d'Amazon


A l'ombra d'Amazon

Una història del nostre futur
Astrolabi, Band 9

von: Alec MacGillis

11,99 €

Verlag: Edicions Del Periscopi
Format: EPUB
Veröffentl.: 27.06.2022
ISBN/EAN: 9788417339906
Sprache: Katalanisch
Anzahl Seiten: 504

Dieses eBook enthält ein Wasserzeichen.

Beschreibungen

Durant deu anys el periodista Alec MacGillis ha viatjat pels Estats Units, des de Washington i Baltimore fins a Seattle i San Francisco, investigant i recollint el testimoni de desenes de persones que s'han vist afectades per la influència d'Amazon en la societat i la política nord-americanes. Treballadors esclafats per l'augment del cost de la vida que ha suposat la construcció de centres de processament de dades o magatzems de distribució d'aquest gegant econòmic que ha desplaçat sense remei l'activitat econòmica tradicional de les seves ciutats.

A l'ombra d'Amazon és un estudi sobre una societat fracturada i al límit. Un text de lectura obligada per a tothom que vulgui saber com funciona l'economia global en l'anomenada «època del clic» i que ens mostra, de manera vívida, què pot passar ben aviat a casa nostra si no es restringeix el poder dels monopolis.
Alec MacGillis és periodista especialitzat en política i política governamental de ProPublica. Ha treballat en les redaccions de The New Republic, The Washington Post i The Baltimore Sun. L'any 2016 va guanyar el Premi Robin Toner a l'excel·lència en reportatge polític, i el 2017, el George Polk de reportatge nacional i l'Elijah Parish Lovejoy. Ha publicat en capçaleres com The New Yorker, The Atlantic o The New York Times Magazine. És autor de The cynic (2014), una biografia sobre el senador Mitch McConnell, i A l'ombra d'Amazon: Una història del nostre futur, el seu primer llibre traduït al català.

Diese Produkte könnten Sie auch interessieren:

Auftritt der Schatten
Auftritt der Schatten
von: Josephine Fenger
PDF ebook
23,20 €
Dialogue as a Means of Collective Communication
Dialogue as a Means of Collective Communication
von: Bela H. Banathy, Patrick M. Jenlink
PDF ebook
96,29 €
Malaria
Malaria
von: Krishna R. Dronamraju, Paolo Arese
PDF ebook
96,29 €