Details

Aigua Viva


Aigua Viva



von: Clarice Lispector

8,49 €

Verlag: Club Editor 1959 S.L.
Format: EPUB
Veröffentl.: 15.02.2023
ISBN/EAN: 9788473293860
Sprache: Katalanisch
Anzahl Seiten: 144

Dieses eBook enthält ein Wasserzeichen.

Beschreibungen

La narradora d'Aigua viva escriu a una persona a qui ha estimat molt, amb qui encara manté un vincle d'amor, d'enamorament i d'agraïment.

Escrita el 1973, és una novel·la breu i un himne a la joia de viure. Té la forma d'un llarg poema en prosa, que subratllaries sencer. Tot i que els llibres de Lispector es poden llegir com a variacions d'unes mateixes inquietuds, Aigua viva acull el domini madur de l'instrument —esplèndid.

En aquesta novel·la, Lispector és purament solar i es dona la llibertat de ser fidel al sentir. Sense que la trama distorsioni el seu propòsit: transmetre què significa viure un moment ple.

¿Què és la joia a mans de Clarice Lispector? Una fletxa que travessa el cant.
Clarice Lispector (Txetxelnik, 1920 – Rio de Janeiro, 1977) va néixer a Ucraïna durant la migració de la seva família de Rússia a Brasil. Va arribar a Maceió amb pocs mesos. Després va viure a Recife i a Rio de Janeiro, on va morir la seva mare quan ella tenia nou anys.

El 1943 va publicar la seva primera novel·la, A prop del cor salvatge, i es va casar amb un diplomàtic. El seu primer destí va ser Nàpols, en plena Segona Guerra Mundial. Quan va tornar a Brasil després de separar-se, havia publicat dues novel·les més ("O lustre", 1946; "La ciutat assetjada", 1949) i havia tingut dos fills.

Entre les seves obres més celebrades hi ha "L'hora de l'estrella" (1977), "Un alè de vida" (1978), "A prop del cor salvatge" (1943) i "Aigua viva" (1973) que Club Editor ja ha acollit al seu catàleg. També "La passió segons G.H." (1964), en procés de publicació.

Diese Produkte könnten Sie auch interessieren:

Stay away from Gretchen
Stay away from Gretchen
von: Susanne Abel
EPUB ebook
10,99 €
Dicen de mi: Mujer y sociedad
Dicen de mi: Mujer y sociedad
von: Norma Cerros, Beto Hojas
ZIP ebook
9,49 €
Golod
Golod
von: Svetlana Pavlova, Liza Yankovskaya, Anna Sigalovich, Vadim Buh, Mihail Litvakov
ZIP ebook
7,99 €