Details

Crist viu. Exhortació Papa Francesc


Crist viu. Exhortació Papa Francesc

Als joves i a tot el poble de Déu

von: Papa Francesc

2,49 €

Verlag: Editorial Claret
Format: EPUB
Veröffentl.: 12.04.2019
ISBN/EAN: 9788491362203
Sprache: Katalanisch
Anzahl Seiten: 164

Dieses eBook enthält ein Wasserzeichen.

Beschreibungen

Viu Crist és la quarta Exhortació Apostòlica del Papa Francesc.
Aquest document és fruit dels treballs del Sínode dels Bisbes celebrat al Vaticà, del 3 al 28 d'octubre de 2018, sobre el tema Els joves, la fe i el discerniment vocacional. És un text que dialoga amb els joves, recull el treball realitzat entre els joves i els Pares Sinodals. És la primera exhortació apostòlica dedicada als joves.
El Papa Francesc aborda amb un estil directe però carregat de profunditat temes molt diversos relacionats amb la joventut, com la seva presència en la Bíblia, la santedat de la joventut, la seva diversitat, el creixement personal i de fe, la seva relació amb la gent gran, la pastoral juvenil, les vocacions, etc.
L'Exhortació va ser signada el 25 de març de 2019, Solemnitat de l'Anunciació del Senyor, oferta pel Papa a la Mare de Déu al Santuari marià de Loreto, en el sisè aniversari de l'inici del seu Pontificat.
Jorge Mario Bergoglio va néixer el 17 de desembre de 1936, a Buenos Aires, l'Argentina, en el si d'una família catòlica d'origen italià. Llicenciat en Filosofia, rep l'ordenació sacerdotal en 1969 en la Companyia de Jesús i en els anys successius es dedica al sacerdoci i a la docència en la Universitat d'El Salvador. En 1973 va ser nomenat provincial dels jesuïtes argentins fins a 1979. Va ser consagrat Bisbe d'Oca en 1992 i Arquebisbe de Buenos Aires i prevalgut de l'Argentina en 1998. El Papa Joan Pau II el va crear cardenal el 21 de febrer de 2001. El 13 de març de 2013, després d'un breu conclave, és triat Papa, triant el nom de Francesc.

Diese Produkte könnten Sie auch interessieren:

Rediscover the Saints
Rediscover the Saints
von: Matthew Kelly
EPUB ebook
8,99 €
La Esposa Se Prepara
La Esposa Se Prepara
von: Patricia King
EPUB ebook
7,19 €