Details

Dags att bli smal! LCHF på mitt sätt


Dags att bli smal! LCHF på mitt sätt



von: Katrin Zytomierska

3,99 €

Verlag: Word Audio Publishing
Format: MP3 (in ZIP-Archiv)
Veröffentl.: 07.02.2012
ISBN/EAN: 9789186615994
Sprache: Schwedisch

Dieses Hörbuch erhalten Sie ohne Kopierschutz.

Beschreibungen

Dags att bli smal! är dels en medryckande bok om Katrins personliga resa, där hon gick ner 35 kilo med hjälp av LCHF, dels en praktisk bok om bantning med enkla recept och smarta veckoscheman, som läsaren kan följa för att själv gå ner i vikt och bli smalare.

Katrin, 160 centimeter lång, vägde plötsligt 89 kilo efter att ha fött sin son. Under graviditeten hade hon "svullat" i sig allt möjligt och trodde någonstans att allt detta bara skulle "rinna av" henne, som hon hört att det gjort för så många andra kvinnor. Fast på Katrin stannade kilona kvar och det var då hon hittade lösningen i form av sin egen variant av LCHF.

Alla som tror att det är svårt och jobbigt att gå ner i vikt kan här få en härlig aha upplevelse med god och snabblagad mat.

Katrins inspirerande historia tillsammans med hennes personliga recept och träningstips blir till ett lätt och realistiskt sätt att gå ner i vikt på. Den medföljande pdfen med veckomatsedel och recept finns att ladda ner från Storytels hemsida. Gå till Hjälp -> FAQ -> Booklets

Diese Produkte könnten Sie auch interessieren:

A Commitment to Compassion
A Commitment to Compassion
von: Avram R. Kraft MD, Philip R. Smith, Andrew M. White, Nicole Laurenzi
ZIP ebook
9,49 €
Telo
Telo
von: Bill Bryson, Philip Matveev-Vitovsky
ZIP ebook
9,99 €