Details

Dents de llet


Dents de llet


Antípoda, Band 67

von: Lana Bastasic

9,99 €

Verlag: Edicions Del Periscopi
Format: EPUB
Veröffentl.: 03.10.2022
ISBN/EAN: 9788419332103
Sprache: spanisch
Anzahl Seiten: 168

Dieses eBook enthält ein Wasserzeichen.

Beschreibungen

Un pare mort, filles desateses per mares absents, un professor escarmentat, promeses i sang diluïdes en un got de vodka. Amb la infància com a teló de fons, els protagonistes d'aquests relats s'enfronten a les realitats més fosques que s'amaguen darrere l'etapa sovint entesa com la més tendra i innocent de la vida.

Lana Bastašić trenca el mite de l'afectivitat de les relacions paterno filials i ens mostra un testimoni colpidor sobre la complexitat de créixer en una societat arrelada al sexisme i al patriarcat.
Lana Bastašić (Zagreb, 1986) és una escriptora d'origen iugoslau (de cultura sèrbia, nascuda a Croàcia i emigrada a Bòsnia de petita). Ha estudiat filologia anglesa i literatura i té un màster en estudis culturals. Els seus relats s'han inclòs en les principals antologies de l'antiga Iugoslàvia i li han valgut diversos premis, així com el guardó a la millor obra de teatre bosniana atorgat pel Kamerni Teatar 55 de Sarajevo (2013) i el premi Targa UNESCO de poesia del festival Castello di Duino (2013), de Trieste (Itàlia). Amb Atrapa la llebre (Periscopi, 2020), traduïda a més de vint països, va ser guanyadora del premi Latisana (Itàlia) i del NIN, el més prestigiós de les lletres ex-iugoslaves. Per la mateixa obra, la van nominar al Dublin International Prize i al premi Europeu d'Holanda, i va guanyar el premi de Literatura de la Unió Europea 2020.

Diese Produkte könnten Sie auch interessieren:

Stay away from Gretchen
Stay away from Gretchen
von: Susanne Abel
EPUB ebook
10,99 €
Bacuffz Magazin Ausgabe 3
Bacuffz Magazin Ausgabe 3
von: Benjamin Müller, Alexander Vatter Riemke, Sascha Ulderup
EPUB ebook
4,99 €
Bacuffz Magazin Ausgabe 2
Bacuffz Magazin Ausgabe 2
von: Benjamin Müller, Alexander Vatter Riemke, Sascha Ulderup
EPUB ebook
4,99 €