Details

Det kommer gå bra, Felicia


Det kommer gå bra, Felicia


1. Aufl.

von: Nelly Andersson

7,99 €

Verlag: Books On Demand
Format: EPUB
Veröffentl.: 18.09.2023
ISBN/EAN: 9789180806275
Sprache: Schwedisch
Anzahl Seiten: 292

Dieses eBook enthält ein Wasserzeichen.

Beschreibungen

Felicia känner att hon har fastnat. Hon trivs inte på sitt jobb i klädbutiken Stil och Klass. Det är något som skaver mellan henne och barndomsvännen Trine. Hennes mamma tjatar om att hon borde träffa någon, skaffa barn som sin syster och hitta ett bättre jobb. Vännen Carl står vid hennes sida i vått och torrt men även han undrar om det inte är dags för henne att börja dejta.

Felicias tillflykt har alltid varit böckernas värld och när antikvariatet Den vita svanen söker en timanställd, händer något. Sedan har vi den där kvällen utanför klubben också, dit Felicia inte ville gå.

Det kommer gå bra, Felicia är en historia om att finna sin egen röst, första kärleken, en mammas oro och en avgörande midsommarafton.

Den handlar om en katt som heter Trisse, vänskap som håller ihop och dras isär, söndagsmiddagar och att våga. Mest om att våga faktiskt. Det här är Felicias historia.
Nelly Andersson:
Nelly Andersson, född 1993, bor i Falkenberg tillsammans med katten Sessan. Det kommer gå bra, Felicia är hennes debutroman.

Diese Produkte könnten Sie auch interessieren:

Eine Frage der Chemie
Eine Frage der Chemie
von: Bonnie Garmus
EPUB ebook
19,99 €
Morgen kann kommen
Morgen kann kommen
von: Ildikó von Kürthy, Peter Pichler
EPUB ebook
9,99 €
Der Papierpalast
Der Papierpalast
von: Miranda Cowley Heller
EPUB ebook
10,99 €