Details

Elles parlen


Elles parlen


1. Aufl.

von: Miriam Toews

9,99 €

Verlag: Les Hores
Format: EPUB
Veröffentl.: 30.11.2020
ISBN/EAN: 9788412283952
Sprache: Katalanisch
Anzahl Seiten: 232

Dieses eBook enthält ein Wasserzeichen.

Beschreibungen

Una nit, vuit dones mennonites de diferents edats es troben en un paller per dur a terme una reunió secreta. Durant els darrers dos anys, aquestes dones, i més d'un centenar d'altres noies de la seva colònia, han estat violades repetidament de nit per dimonis que venen a castigar els seus pecats.
Ara que les dones han descobert que havien estat drogades i atacades per un grup d'homes de la seva pròpia comunitat, estan decidides a protegir-se a si mateixes i a salvaguardar les seves filles de possibles mals futurs.
Mentre els homes de la colònia van a la ciutat per pagar la fiança i alliberar els violadors, aquestes dones, totes analfabetes, sense cap coneixement del món fora de la seva comunitat, tindran molt poc temps per prendre una decisió: haurien de quedar-se a la comunitat, l'únic món que han conegut, o haurien d'atrevir-se a marxar-ne?
Miriam Toews (Canadà, 1964) va néixer a Steinbach, un petit poble mennonita del Canadà. Ha publicat nombroses novel·les, entre les quals destaquen A Complicated Kindness i Les tristes recances (Les Hores, 2017).
L'autora ha estat guardonada amb el Governor General's Award for Fiction, el Writers' Trust Engel/Findley Award i el Rogers Writers' Trust Fiction Prize, i ha estat nominada a l'Scotiabank Giller Prize, el Folio Prize i l'International IMPAC Dublin Literary Award.
Els crítics destaquen la capacitat de Toews de combinar l'humor i el dolor d'una manera tan enginyosa que fa que les situacions més fosques puguin ser suportables. Alguns li fan un lloc al costat d'escriptores canadenques tan conegudes com Alice Munro i Margaret Atwood.

Diese Produkte könnten Sie auch interessieren:

Stay away from Gretchen
Stay away from Gretchen
von: Susanne Abel
EPUB ebook
10,99 €
Balada del cometa
Balada del cometa
von: Adrián Linari
EPUB ebook
4,99 €