Details

Florència Responsable


Florència Responsable


Alhenamedia Responsable

von: Jordi Bastart Cassé

3,99 €

Verlag: Alhenamedia
Format: EPUB
Veröffentl.: 09.03.2015
ISBN/EAN: 9788416395873
Sprache: Katalanisch
Anzahl Seiten: 168

Dieses eBook enthält ein Wasserzeichen.

Beschreibungen

La Toscana sobresurt per ser el bressol del Renaixement i pels seus bucòlics escenaris naturals esquitxats de vinyes i oliveres. Talés la bellesa i singularitat d'aquestes terres que la UNESCO ha declarat Patrimoni de la Humanitat els centres històrics de Florència, San Gimignano, Siena, la Piazza del Duomo a Pisa i la vall de l'Orcia.

Florència, la capital de la Toscana, és, sens dubte, la ciutat que més ha aportat a tota la història de l'art. Dominada per la colpidora cúpula de la basílica de Santa Maria del Fiore, obra de Brunelleschi, incorpora la Galleria degli Uffizi, el Palazzo Pitti o els jardins de Boboli.

Però tota aquesta bellesa natural i patrimonial fa que Florència aculli cada any prop de sis milions de turistes; això ha portat la ciutat i la regió a obrir-se cap a un turisme més sostenible i responsable amb accions com la construcció del tramvia per moure's pel casc històric, que ha estat convertit en zona de vianats en la seva major part; la construcció de setanta quilòmetres de carril bici i l'engegada del servei Mille e una bici, que permet desplaçar-se per la ciutat amb bicicleta, agafant-la en un punt i deixant-la en un altre.

A Florència podràs gaudir de la bellesa natural de la Toscana i d'un veritable museu a l'aire lliure ple de monuments, palaus, fonts... que conviden a recórrer-la pausadament assaborint un dels millors gelats que mai hagis tastat o contemplant als artesans d'Oltrarno realitzar el seu treball.

Diese Produkte könnten Sie auch interessieren:

Der Geek-Atlas
Der Geek-Atlas
von: John Graham-Cumming
PDF ebook
13,99 €
Die Einsamkeit des Grenzlandreiters
Die Einsamkeit des Grenzlandreiters
von: Friedrich Schütze-Quest
EPUB ebook
8,99 €