Details

Förtroende


Förtroende


1. Aufl.

von: Tommy Strannemalm

8,99 €

Verlag: Books On Demand
Format: EPUB
Veröffentl.: 30.07.2021
ISBN/EAN: 9789180273077
Sprache: Schwedisch
Anzahl Seiten: 400

Dieses eBook enthält ein Wasserzeichen.

Beschreibungen

Förtroende är en verklighets-beskrivning av författarens upplevelser i den traditionella Svenska landsbygdskulturen, med närheten och förtroendet för djur och natur.
Boken beskriver värdet av det konservativt försiktiga framåtskridandet där försiktiga förändringar kommer grundat på behov, istället för på politiska menliga dolda agendor utan konsekvensanalys där den egentliga avsikten är skrämmande.
Alla avslöjanden som beskrivs i boken är baserade på protokoll som kan styrkas om åklagare eller media visar intresse för rättvisa för djur och natur, istället för att tillåta djurrättsaktivister att anställas på myndigheter.
Myndigheter tar för givet att de har folket självklara förtroende oavsett vilken skada de medvetet än gör, men glömmer att ett förbrukat förtroende inte kommer tillbaka.
Saker är inte alltid vad de ser ut att vara för orsaken bakom är ofta dold och obehaglig.
Tommy Strannemalm:
Författaren är en vanlig kille från landet som trivs med tillvaron gillar kvinnfolk, djur, natur, raggarbilar och en whisky emellanåt.
När livet var gott och gick sin gilla gång tog han framtiden för given, men kom snart till den brutala insikten att den dagen något tas för givet är det redan förlorat.
Alla bör ha rätt till sina åsikter, men när fanatiker får makt av myndigheter händer det att några bedriver sina personliga agendor, enskilda offer blir drabbade med konsekvenser som ingen myndighet erkänner, eller någon media granskar.
Övergreppen gjorda av personer anställda på myndigheter författaren beskriver kan hända vem som helst, det hände honom.

Diese Produkte könnten Sie auch interessieren:

Ich dachte immer, ich könnte fliegen
Ich dachte immer, ich könnte fliegen
von: Hans-Uwe . Köhler
PDF ebook
11,99 €
Walter Ulbricht
Walter Ulbricht
von: Mario Frank
EPUB ebook
9,99 €
Göring
Göring
von: Guido Knopp
EPUB ebook
7,99 €