Details

Hamnet


Hamnetvon: Maggie O'Farrell

10,99 €

Verlag: L'Altra Editorial
Format: EPUB
Veröffentl.: 24.02.2021
ISBN/EAN: 9788412312331
Sprache: Katalanisch
Anzahl Seiten: 360

Dieses eBook enthält ein Wasserzeichen.

Beschreibungen

GUANYADORA DEL WOMEN'S PRIZE DE NARRATIVA 2020
Un dia d'estiu de l'any 1596, una nena de Stratford-upon-Avon, un poble a prop de Londres, torna de l'escola cansada, amb febre, mal de cap i poques ganes de jugar amb el seu germà bessó, el Hamnet. Angoixat, ell busca per tota la casa algú que pugui ajudar-los, però no hi troba ningú. La mare, un esperit lliure i excèntric, és al jardí on cultiva plantes medicinals, a més d'un quilòmetre de distància, vigilant els ruscos d'abelles. El pare és a Londres, treballant al teatre, i la germana gran i l'àvia han anat al poble a comprar. Cap és conscient de la tragèdia que s'està desfermant a casa seva.
Hamnet és la història d'una dona feréstega i el seu xoriguer, del fill d'un guanter que fuig de la vida que li tocava per casar-se amb la dona que estima i dedicar-se a la seva passió, el teatre, i del fill de tots dos, que no passarà mai a la història però donarà títol a una de les obres de teatre més cèlebres de tots els temps. I, al cor de tot plegat, el retrat lluminós i vivíssim d'un matrimoni poc convencional, del vincle indestructible entre dos germans bessons i del dolor d'una pèrdua irreparable, devastadora i tristíssima.

Una novel·la espectacular i brillant
David Mitchell

Hipnòtica i magistral, terriblement íntima. Hauria de guanyar tots els premis literaris de l'any
The Guardian
Maggie O'Farrell (Irlanda del Nord, 1972) és considerada una de les millors escriptores britàniques de la seva generació. És autora de vuit novel·les: Af­ter You'd Gone (2000), My Lover's Lover (2002), La distància que ens separa, guanyadora del premi Somerset Maugham (Angle Editorial 2004), L'estranya desaparició d'Esme Lennox (La Campana 2007, L'Altra 2020), La mà que prenia la meva (L'Altra, 2018), guanyadora del Costa Novel Award l'any 2010, Instructions for a heatwave (2013), Aquest deu ser el lloc (L'Altra, 2017) i Hamnet (2020), i d'una obra autobiogràfica molt original, Visc, i visc, i visc (L'Altra, 2019). Els seus llibres giren al voltant de les relacions familiars, la pèrdua i el passat, i ha estat traduïda a més de vint països. Viu a Edimburg.

Diese Produkte könnten Sie auch interessieren:

El estruendo de las rosas
El estruendo de las rosas
von: Manuel Peyrou
EPUB ebook
7,99 €
Ruosteenpunainen tie
Ruosteenpunainen tie
von: Väinö Rousu
EPUB ebook
9,99 €
Valvojat
Valvojat
von: Ville Hankipohja
EPUB ebook
5,99 €