Details

Het bloed van de elfen


Het bloed van de elfen


Witcher 1. Aufl.

von: Andrzej Sapkowski, Jelle Amersfoort

14,99 €

Verlag: Boekerij
Format: MP3 (in ZIP-Archiv)
Veröffentl.: 01.06.2024
ISBN/EAN: 9789052867151
Sprache: Niederländisch

Dieses Hörbuch erhalten Sie ohne Kopierschutz.

Beschreibungen

'Het ambitieuze antwoord op Game of Thrones.' VPRO Gids
Al meer dan vijfhonderd jaar leven mensen, dwergen, gnomen, halflingen en elfen vredig samen. Maar nu gebeuren er vreemde dingen die de betrekkelijke rust verstoren: dwergen vermoorden hun soortgenoten en elfen vatten de wapens op tegen elkaar én tegen mensen.
Te midden van alle beroering wordt Ciri geboren, de kleindochter van koningin Calanthe, de Leeuwin van Cintra. De witchers hebben met smart op haar komst gewacht. Ciri is namelijk de Vlam: het kind van de profetie dat de wereld voorgoed zal veranderen, ten goede of ten kwade. Het is aan Geralt, de witcher van Rivia, om Ciri te beschermen en ­iemand te vinden die haar leert hoe ze zich haar magische gaven eigen kan ­maken en, vooral, te beheersen.
In de pers
'Over legendes en tovenarij wordt niet kinderachtig gedaan, sprookjesachtige vertellingen worden gecombineerd met horrorelementen. De meerwaarde van The Witcher is voelbaar.' NRC
'Was magie in Game of Thrones eigenlijk bijzaak, in de Witcher-reeks wordt de volumeknop met magie, heksen & monsters vol opengedraaid (...) Ten zeerste aan te raden, ook voor hen die niet honderd miljoen uur achter hun PlayStation hebben doorgebracht.' Trouw
'Kan zich meten met de beste fantasyseries.' Veronica Superguide
Andrzej Sapkowski begon in 1986 met de publicatie van De hekser, die uitgroeide tot een bestsellerreeks met acht boeken, drie videogames en een Netflix-hitserie met drie seizoenen. Sapkowski's verhalen worden veelal geprezen om hun bewogen werelden vol complexe karakters en morele dilemma's.

Diese Produkte könnten Sie auch interessieren:

Die Kandidatin
Die Kandidatin
von: Rachel E. Carter, Pia-Rhona Saxe
ZIP ebook
14,95 €
Erwachen
Erwachen
von: Josefine Gottwald, Cynthia Taha
ZIP ebook
7,95 €
Der Todesfürst
Der Todesfürst
von: Elizabeth Briggs, Madeleine Coco Sanders
ZIP ebook
21,99 €