Details

Himmelvendte øjne


Himmelvendte øjne


1. Aufl.

von: Alexandra Emilie Storm

9,99 €

Verlag: Books On Demand
Format: EPUB
Veröffentl.: 14.04.2024
ISBN/EAN: 9788743022350
Sprache: Dänisch
Anzahl Seiten: 102

Dieses eBook enthält ein Wasserzeichen.

Beschreibungen

Himmelvendte øjne fører læseren tæt på en ung kvindes kamp for at finde sig til rette i livet med en psykisk diagnose, i et håb om at finde sin plads i fremtiden.

Vi møder et univers af kærlighed, sorg og følelser om et helvede på jord. Bogen rummer tanker om livet med udfordringer, smertefulde minder, ensomhed og følelsen af at med valget af kærlighed, kan man overleve alt.

Titlen Himmelvendte øjne har en dobbelt betydning. På den ene side et udtryk for at en person fysisk ser op som følge af en indre tilstand af at søge vejledning eller trøst for sig selv. Og på den anden side en konkret, fysisk bivirkning som forfatteren oplever.

Digtsamlingen har fire tilstands-afsnit, der hver repræsentere en periode i forfatterens liv. Fra mødet med det anderledes, over fortvivlelse, mørke til kærlighed og håb.
Alexandra Emilie Storm:
Alexandra Emilie Storm er født i 1994 i København. Alexandra har altid leget med ord, som er blevet hendes loyale ledsager ud af mørket.

Alexandra fik som 15 årig en depression under et efterskoleophold. Den og en efterfølgende diagnose har præget hendes liv og gør det stadig, men hendes fanden-i-voldskhed har gjort hende til en fighter, der elsker at fjolle.

Et positivt sind og vedholdenhed gør at hun har formået forny sine livsplaner i den overbevisning at livet er for værdifuldt til ikke at leve til trods for begrænsninger.

Alexandra er selvlært med inspiration fra samtidens unge digtere.

Diese Produkte könnten Sie auch interessieren:

Yo vengo de todas partes
Yo vengo de todas partes
von: Carmen Coello Santana
EPUB ebook
6,99 €
Belleza en la barricada
Belleza en la barricada
von: Vicente Zito Lema
PDF ebook
8,49 €
Renacer
Renacer
von: MARIA RODRIGUEZ VILCHEZ
EPUB ebook
7,49 €