Details

Justícia quasi poètica


Justícia quasi poètica


crims.cat, Band 58

von: Jordi Cervera

6,99 €

Verlag: Editorial Clandestina/Crims.Cat
Format: EPUB
Veröffentl.: 22.02.2021
ISBN/EAN: 9788418584015
Sprache: Katalanisch
Anzahl Seiten: 380

Dieses eBook enthält ein Wasserzeichen.

Beschreibungen

Un bosc, un parc i un jutjat. Què poden tenir en comú aquests tres escenaris? Doncs més del que us penseu, sobretot si, a més, fem una ullada als protagonistes que s'hi mouen. Perquè costa d'imaginar les coses que poden arribar a unir un filòsof mediàtic, una jutgessa respectada, una jove sense futur i un petit delinqüent superb i pagat d'ell mateix. La resta és l'angoixa, la tensió, els ulls nerviosos i les mans que passen pàgines, impacients...
Perquè no oblideu que la justícia sovint és molt més fosca que la injustícia i, com tot a la vida, té múltiples cares. Així, doncs, sou a punt d'endinsar-vos en una història carregada de situacions tèrboles, d'enganys, de personatges sospitosos, d'encontres inesperats, de passions extremes..., sou a punt de comprovar com cada pas que s'hi dona condueix directament a l'abisme de l'ambigüitat, a l'extrem dels sentiments, al terratrèmol de les accions.
Quan acabeu, podreu tornar a mirar la justícia amb els mateixos ulls?
Jordi Cervera Nogués  (Reus, 1959). Periodista, premi Vila de Martorell, Blocs Catalunya i Vila de Lloret. Autor de Serial Chicken, la primera novel·la a Europa escrita a través de Twitter dins la BCNegra 2010.
Ha guanyat premis de periodisme, com el Reus de Comunicació; de poesia, com el Pere Badia de Torredembarra, el Miquel Martí i Pol, de la UAB, o el Benet Ribas-Recvll, de Blanes; de narrativa, com el Pin i Soler, de Tarragona, el Pere Calders, de la UAB, l'Edebé de literatura juvenil per La mort a sis vint-i-cinc (amb 17 edicions i publicada a diversos països), el Ferran Canyameres, de Terrassa, per Mosques, que a més va aconseguir el premi a la Millor novel·la negra en català del grup Brigada 21 i el premi a la Millor novel·la negra en català pels lectors de la llibreria Negra y Criminal.
Ha publicat més de 50 obres, com Menú de degustació, el primer llibre de poemes que s'ha escrit al voltant del restaurant El Bulli, amb pròleg de Ferran Adrià, la distòpia futurista L'enigma Perucho, i Novela negra, un llibre de poemes en castellà a la prestigiosa col·lecció El Bardo de Poesía.

Diese Produkte könnten Sie auch interessieren: