Details

Kickar och Lugn


Kickar och Lugn


1. Aufl.

von: Karl Fredrik Gustafsson

10,99 €

Verlag: Books On Demand
Format: EPUB
Veröffentl.: 26.01.2021
ISBN/EAN: 9789180073615
Sprache: Schwedisch
Anzahl Seiten: 232

Dieses eBook enthält ein Wasserzeichen.

Beschreibungen

Sander driver omkring i Milano. Det hade varit den bästa av tid för några ögonblick sen i Sverige. Antagligen så hade alla startat med de bästa av avsikter, desperata att känna någonting som var större än det utstakade. Ett sätt att hålla sig undan ekorrhjulet. Men folk hade börjat försvinna. Allt hade gått fort, som på ett ögonblick.

Vi blinkar alla bort sex sekunder av våra liv per minut och för varje gång vi öppnar ögonen är livet kortare, men det kan också se väldigt annorlunda ut.
Sanders ögon blinkade till där hemma i Sverige och det som hade varit dunkelt hade plötsligt förvandlats till pulserande liv. Mitt i ett sommarregn fann han en gud och hon dansade. Ögonen slöts, öppnades igen och Sander kände sig iakttagen och förföljd. Sex sekunder av en minut passerar och tunnelbanenedgången luktar ammoniak av gammalt piss. Med en pistol gömd under tröjan står han femton trappsteg ner när han blinkar igen.
Karl Fredrik Gustafsson:
Författaren hatar er alla samtidigt som han älskar er. Alltid är det något som skiftar. Från svart till vitt, från äng till snö och från en längtans dröm till verklighet. Detta är inget som är unikt för författaren. Snarare tvärtom. Det intressanta är dock vad som händer när det skiftar. Vad du gör när något slår dig till marken eller lyfter dig mot himlen. Hur ögonen ser ut när livet slår om.

Diese Produkte könnten Sie auch interessieren:

Stay away from Gretchen
Stay away from Gretchen
von: Susanne Abel
EPUB ebook
10,99 €
NaturGeil 2 / Erotik Audio Story / Erotisches Hörbuch
NaturGeil 2 / Erotik Audio Story / Erotisches Hörbuch
von: Tessa Devon, Nathalie Délicieux
ZIP ebook
29,99 €