Details

L'arxipèlag del Gos


L'arxipèlag del Gos



von: Philippe Claudel

10,99 €

Verlag: Angle Editorial
Format: EPUB
Veröffentl.: 20.03.2019
ISBN/EAN: 9788417214692
Sprache: Katalanisch
Anzahl Seiten: 208

DRM-geschütztes eBook, Sie benötigen z.B. Adobe Digital Editions und eine Adobe ID zum Lesen.

Beschreibungen

L'única illa habitada de l'arxipèlag del Gos es desperta un matí amb l'aparició a la platja dels cossos de tres suposats emigrants subsaharians que s'haurien ofegat provant de creuar el Mediterrani. Per no espantar turistes i inversions imminents, tothom actua interessada­ment, amb covardia i secretisme. Però el mestre del poble pensa que potser cal investigar aquelles morts, que la versió oficial és massa simple. Així, l'aparició d'un estrany comissari desper­tarà les suspicàcies dels autòctons i l'aparent calma de l'illa s'esborrarà com un missatge escrit a la sorra.
A mig camí del thriller i la faula, Claudel aconsegueix crear un món tancat, regit per la indiferència moral on batega, de fons, una denúncia contundent del moment actual.
Philippe Claudel Nascut a Dombasle-sur-Meurthe (França) el 1962, és escriptor, guionista i professor d'antropologia cultural i literatura, a més de director de cinema. L'any 2003 va obtenir el premi Renaudot per Les animes grises (La Magrana, 2005) i l'any 2007 va ser guardonat amb el prestigiós Goncourt des Lycéens per L'informe de Brodeck (La Magrana, 2008). Angle Editorial ha publicat també La neta del senyor Linh (2019).

Diese Produkte könnten Sie auch interessieren: