Details

Leonardo da Vinci


Leonardo da Vinci

De biografie

von: Walter Isaacson, Jeroen Tjepkema

17,99 €

Verlag: Spectrum Hörbücher
Format: MP3 (in ZIP-Archiv)
Veröffentl.: 13.12.2017
ISBN/EAN: 9789000359851

Dieses Hörbuch erhalten Sie ohne Kopierschutz.

Beschreibungen

De geheimen van de grootste genie uit de geschiedenis

Leonardo da Vinci wordt gezien als het meest creatieve genie ooit. Naast zijn wereldberoemde werk als schilder was hij ook uitvinder, schrijver, architect, beeldhouwer, componist, anatomist, filosoof, natuurkundige, scheikundige en ingenieur.

Op basis van duizenden pagina's van Da Vinci's aantekenboeken en nieuwe ontdekkingen over zijn leven en werk vertelt Isaacson een prachtig verhaal over hoe Da Vinci's kunst verweven is met de wetenschap. Hij laat zien hoe Da Vinci's genialiteit gebaseerd was op vaardigheden die we in de hand hebben, zoals zijn onstilbare nieuwsgierigheid, zorgvuldige observatie en verbeeldingskracht die grenst aan fantasie.
Walter Isaacson (1952) is de president en CEO van het Aspen Institute. In het verleden was hij tevens het hoofd en de CEO van CNN en hoofdredacteur van Time Magazine. Daarnaast is Isaacson biograaf. In laatstgenoemde hoedanigheid publiceerde hij: Kissinger: A Biography (1992), Benjamin Franklin: An American Life (2003), Einstein: His Life and Universe (2007) (in het Nederlands verschenen als Einstein, de biografie), Steve Jobs: A Biography (2011) (in het Nederlands verschenen als Steve Jobs, de biografie).

Diese Produkte könnten Sie auch interessieren:

Wenn die Erinnerung kommt
Wenn die Erinnerung kommt
von: Saul Friedländer, Michael Prelle
ZIP ebook
9,95 €
Alexander von Humboldt
Alexander von Humboldt
von: Andreas W. Daum, Hans Peter Stoll
ZIP ebook
9,95 €
Napoleon
Napoleon
von: Johannes Willms, Christopher Brehmer
ZIP ebook
9,95 €