Details

L'hivern del coiot


L'hivern del coiot


crims.cat, Band 51 1. Aufl.

von: Ferran Grau

8,99 €

Verlag: Editorial Clandestina/Crims.Cat
Format: EPUB
Veröffentl.: 27.01.2020
ISBN/EAN: 9788417847401
Sprache: Katalanisch
Anzahl Seiten: 198

Dieses eBook enthält ein Wasserzeichen.

Beschreibungen

La nit del 24 de novembre del 2004 va ser trobat, al maleter del seu cotxe, el cos sense vida de la Isabel Bascuñana, una universitària lleidatana de vint-i-un anys. Una setmana més tard, i després d'una investigació policial en temps rècord, es va esbrinar qui havia comès aquella atrocitat.
Però allò no era tot. Poc després, el que semblava un fet aïllat es va convertir en la culminació d'una sèrie d'assassinats macabres que sacsejarien dues societats separades per un oceà i per una dècada. Dues societats que havien mirat el mal directament als ulls. La Isabel va ser l'últim d'aquells crims.
El crim que va marcar una ciutat.
El crim que va marcar una generació.
El crim que va marcar un periodista que no volia ser periodista.
El crim que va convertir un periodista en escriptor.
Un crim real.
Real.
Ferran Grau (Lleida, 1982) és llicenciat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona. Actualment treballa a RNE. Ha publicat el recull d'entrevistes  I jo, què pinto aquí?  (Bcnpress, 2008) i el llibre  La nit dels ignorants 2.0  (Angle Editorial, 2013). És autor de  Dues cicatrius  (Capital Books, 2016) i coautor de la sèrie detectivesca  Cazeneuve  (Capital Books, 2018, i Capital Books, 2019).  L'hivern del coiot  és la seva última novel·la.

Diese Produkte könnten Sie auch interessieren: