Details

L'illa del doctor Moreau


L'illa del doctor Moreau



von: Herbert George Wells

8,49 €

Verlag: Angle Editorial
Format: EPUB
Veröffentl.: 19.01.2021
ISBN/EAN: 9788418197604
Sprache: Katalanisch
Anzahl Seiten: 308

DRM-geschütztes eBook, Sie benötigen z.B. Adobe Digital Editions und eine Adobe ID zum Lesen.

Beschreibungen

Quan es compleixen 125 anys de la publicació, el debat transhumanístic torna aquest clàssic a l'actualitat.
L'illa del doctor Moreau és una de les novel·les més pertorbadores que mai s'hagin escrit. Tal com va escriure Margaret Atwood: "Quan l'has llegit, difícilment pots oblidar-la". Jorge Luis Borges, parlant de les primeres obres de Wells, va dir-ne: "És un mirall que revela la idiosincràcia del lector i és també un mapa del món".

A l'oceà Pacífic un vaixell s'enfonsa i un dels nàufrags, Edward Prendick, és rescatat per un petit mercant que està transportant una càrrega d'animals vius —gossos, conills, una llama, una puma— fins a una illa encara sense nom. Per atzar Prendick és desembarcat també a l'illa, i allà anirà descobrint amb horror els experiments inimaginables que el doctor Moreau està practicant amb animals.

Wells no va ser un mer pioner de la ciència ficció, sinó un visionari amb una escriptura enormement eficaç que interpel·la el lector sobre el paper de la ciència i sobre els límits ètics en l'alteració de la natura.
Herbert George Wells (1866-1946) Se'l considera el pare de la ciència ficció. Entre les seves novel·les més destacades hi ha 'La màquina del temps' (1895), 'L'illa del doctor Moreau' (1896), 'L'home invisible' (1897) i 'La guerra dels mons' (1898), que li van proporcionar un èxit immediat i un reconeixement perdurable. Va ser nominat quatre vegades al premi Nobel de literatura.

Albert Pijuan. Nascut a Calafell l'any 1985, és llicenciat en Ciències Polítiques i en Filosofia. Ha publicat la novel·la 'El franctirador' (Angle 2014), l'inclassificable Ramon Llull. 'Ara i aquí' (Angle 2016), el llibre de relats 'Seguiràs el ritme del fantasma jamaicà' (Angle 2017) i 'Tsunami' (Premi Ciutat de Tarragona de novel·la 2020). Ha publicat i estrenat una quinzena de peces teatrals i dramatúrgies, algunes de les quals han tingut trajectòria internacional, com 'Escola de gossos', 'Nix tu', 'Simona' o 'Mort d'un pare vietnamit'a. Ha publicat relats en múltiples reculls i antologies. També ha estat traductor d'autors com Evelyn Waugh, Dalton Trumbo, H. G. Wells o Robert W. Chambers

Diese Produkte könnten Sie auch interessieren:

Der Riss
Der Riss
von: Andreas Brandhorst
EPUB ebook
18,99 €
William
William
von: Mason Coile
EPUB ebook
12,99 €
Das Monopol der Wahrheit
Das Monopol der Wahrheit
von: Hardy Klemm
PDF ebook
4,99 €