Details

Londres Responsable


Londres Responsable


Alhenamedia Responsable

von: Felipa Carro Ramos

3,99 €

Verlag: Alhenamedia
Format: EPUB
Veröffentl.: 21.04.2015
ISBN/EAN: 9788416395866
Sprache: Katalanisch
Anzahl Seiten: 168

Dieses eBook enthält ein Wasserzeichen.

Beschreibungen

Londres és, sens dubte, una de les principals capitals mundials. La seva extensa i intensa història, amb més de dos mil anys d'antiguitat, en fan una font inesgotable de relats, tant històrics com ficticis. No en va és el bressol de personatges tan rellevants com Isaac Newton, Charle Dickens, John Lennon, Charles Darwin, Winston Churchill, Charles Chaplin o William Shakespeare.

Més enllà de la seva història, Londres és una ciutat en creixement constant on el consum responsable té especial importància per tal d'esdevenir un projecte sostenible. Un dels grans avantatges que cal destacar és que té una gran quantitat de parcs i zones verdes oberts al públic gràcies a la tradició aristocràtica, avui extinta, d'establir-hi vedats de caça per no haver de traslladar-se fora de la ciutat. A més, amb el temps ha anat creixent la sensibilització per preservar l'entorn natural o utilitzar els recursos de manera sostenible, tant a l'hora de vetllar per l'entorn existent com per modificar els hàbits dels seus habitants i visitants.

Londres és una urbs amb gent de tot el món entre la qual pul·lulen, amb aire molt anglès, els ciutadans londinencs, com absents, centrats en els seus quefers i aliens al que passa al seu voltant.
Imagen M.A.S.
Més de 25 anys de treball en les principals editorials i revistes del món avalen Imagen M.A.S. en la fotografia monumental, turística, artística i de patrimoni.
A Espanya, on han participat en més de 500 llibres, són col·laboradors assidus de les revistes de viatges: National Geographic, Geo, Altaïr, Descubrir, Viajes.
Felipa Carro
És llicenciada en Geografia i Història per la Universitat Autònoma de Madrid i treballa habitualment amb l'empresa Imagen MAS com a documentalista i autora en els seus diferents projectes fotogràfics. Ha col·laborat en la realització de la guia i el projecte del portal web de la Vía de la Plata, en les guies de senderisme per Castella i Lleó editades pel diari El Mundo i en els treballs de documentació per a l'Enciclopedia del Arte de Castilla y León, entre d'altres. En els darrers anys ha recorregut gairebé totes les grans ciutats europees.

Diese Produkte könnten Sie auch interessieren:

Der Geek-Atlas
Der Geek-Atlas
von: John Graham-Cumming
PDF ebook
13,99 €
Die Einsamkeit des Grenzlandreiters
Die Einsamkeit des Grenzlandreiters
von: Friedrich Schütze-Quest
EPUB ebook
8,99 €