Details

Malvarina. Bruixa en pràctiques


Malvarina. Bruixa en pràctiques


Malvarina, Band 2 1. Aufl.

von: Susanna Isern, Laura Proietti

9,99 €

Verlag: Editorial Flamboyant
Format: EPUB
Veröffentl.: 24.11.2022
ISBN/EAN: 9788419401427
Sprache: spanisch
Anzahl Seiten: 120

Dieses eBook enthält ein Wasserzeichen.

Beschreibungen

DE BRUIXA no n'és qualsevol. De bruixa EN PRÀCTIQUES, tampoc.

Segur que saps que la majoria de bruixes viuen en tètriques cabanyes ocultes en les profunditats dels boscos i dels pantans. Una bruixa de bo de bo és la que s'amaga entre arbres gegantins, recull plantes i bolets en llocs secrets i fa pocions màgiques en la solitud de les nits sense lluna. I, saps què? Jo m'hi volia assemblar.
Susanna Isern és escriptora, psicòloga i mare de tres nens. Des que va escriure el seu primer àlbum l'any 2011, no ha deixat de publicar llibres infantils. Ha escrit quasi un centenar de llibres, traduïts fins a vint llengües, i amb més d'un milió de lectors en tot el món. Ha rebut incomptables premis i reconeixements tant nacionals com internacionals, i algunes de les seves obres s'han adaptat al teatre. Actualment, compagina la seva passió per l'escriptura amb la psicologia. Exerceix la professió en l'àmbit privat i és professora de psicologia de l'aprenentatge a la Universitat Europea de l'Atlàntic.

Diese Produkte könnten Sie auch interessieren:

Horsia
Horsia
von: Florian Fink
EPUB ebook
5,99 €
Winnie-the-Pooh
Winnie-the-Pooh
von: A. A. Milne, Gabriela Betancourt, Antonio Raluy, Karen Alicia Martinez, Carlos Alvarez, Sofia Sanz, Felipe Hernandez, Lina Franco, Bernardo Garcia, Sara Vivanco, Beto Hojas
ZIP ebook
12,99 €
The Wolf's Den
The Wolf's Den
von: Elizabeth R. Jensen, Nick Higginbotham
ZIP ebook
16,99 €