Details

Memòria personal


Memòria personal


Sèrie Literatures 1. Aufl.

von: Joseph Conrad

6,99 €

Verlag: L'avenc
Format: EPUB
Veröffentl.: 15.07.2020
ISBN/EAN: 9788412230703
Sprache: Katalanisch
Anzahl Seiten: 160

Dieses eBook enthält ein Wasserzeichen.

Beschreibungen

Arran d'un suggeriment amistós, Joseph Conrad exposa, amb una admirable sinceritat, el seu retrat com a home i com a escriptor. L'autor es despulla del vel propi de la ficció novel·lesca i, indagant en la seva memòria, descriu, amb un gran detallisme, escenes íntimes rellevants per a ell. En aquest exercici autobiogràfic Conrad interpel·la directament el lector, mostrant-se ben conscient de la seva presència. Hi trobem una perfecta descripció de com ha nascut el seu món fictici en paral·lel a la seva condició d'escriptor, mentre que el relat de la seva formació vital l'allunyament del món familiar i les primeres experiències al mar alimenta les seves reflexions filosòfiques sobre la condició humana i el sentit de l'existència.
Joseph Conrad, que va néixer el 1857 com a Józef Teodor Konrad Korzeniowski a Berdítxiv (aleshores Polònia i actualment Ucraïna) i va morir el 1924 a Bishopsbourne, Anglaterra, és un dels grans autors en llengua anglesa del segle XIX. El 1874 va marxar de Polònia per començar una carrera a la marina mercant britànica, després d'uns anys a Marsella. El 1886 es va nacionalitzar britànic, i el 1894, als 36 anys, va decidir convertir‐se en escriptor. Tot i que la seva obra se situa dins el realisme del segle XIX, a través dels seus personatges antiheroics ha influït en un nombre considerable d'autors contemporanis. Considerat com el novel·lista de l'ésser humà en situacions extremes, és autor d'obres
com La follia d'Almayer (1895), El cor de les tenebres (1899), Lord Jim (1900), Nostromo (1904) i L'agent secret (1907), que no han deixat mai de ser reeditades i traduïdes arreu, i sovint portades al cinema.

Diese Produkte könnten Sie auch interessieren:

Meister der Dämmerung
Meister der Dämmerung
von: Malte Herwig
EPUB ebook
14,99 €
Ich gab mein Herz für Afrika
Ich gab mein Herz für Afrika
von: Mark Seal
EPUB ebook
8,99 €
Wovon ich rede, wenn ich vom Laufen rede
Wovon ich rede, wenn ich vom Laufen rede
von: Haruki Murakami
EPUB ebook MOBI ebook
7,99 €