Details

Menorca responsable


Menorca responsable


Alhenamedia Responsable

von: Marc Ripol

3,99 €

Verlag: Alhenamedia
Format: EPUB
Veröffentl.: 01.07.2015
ISBN/EAN: 9788416395989
Sprache: Katalanisch
Anzahl Seiten: 168

Dieses eBook enthält ein Wasserzeichen.

Beschreibungen

A Menorca s'hi poden atribuir tots els tòpics que se solen dedicar a les illes del Mediterrani: platges d'aigües cristal·lines, emblanquinats pobles de pescadors amb porticons verds o blaus i bucòlics paisatges d'interior. Què és, llavors, el que hi confereix caràcter propi? No és terra de grans contrastos paisatgístics com la seva germana Mallorca, ni alberga les taboles i saraus de la veïna Eivissa. Igual que Formentera, però de major extensió, Menorca és una illa tranquil·la i de paisatge afable que val la pena recórrer amb calma, ja que alguns dels seus millors racons solament es poden trobar després de llargues passejades.

A Menorca, declarada Reserva de la Biosfera per la UNESCO, podràs gaudir d'algunes de les platges més belles del Mediterrani; recórrer vells camins de cavalls de manera pausada i descobrir un ric patrimoni megalític en forma de coves, navetes, taules i talaiots; a més d'una cultura popular que ha sabut protegir les seves tradicions. Tot, sense necessitat de renunciar absolutament a res.
Marc Ripol i May Borraz són periodistes especialitzats en viatges i en turisme. Quan no estan voltant per altres mons tenen el seu port base a Barcelona.

Han publicat, entre d'altres, els llibres De turista a viajero (2000), Dos cabalgan juntos (2003), Manual del viajero gafe (2004), Las rutas del exilio (Alhena Media, 2005) i les guies de la col·lecció Gente Viajera de Barcelona, Oporto, Yakarta i El Cairo. Col·laboren en diversos diaris i revistes, com El Periódico de Cataluña, La Vanguardia, Geo, Altaïr, Rutas del Mundo o Skipper.

Diese Produkte könnten Sie auch interessieren:

Der Geek-Atlas
Der Geek-Atlas
von: John Graham-Cumming
PDF ebook
13,99 €
Die Einsamkeit des Grenzlandreiters
Die Einsamkeit des Grenzlandreiters
von: Friedrich Schütze-Quest
EPUB ebook
8,99 €