Details

Once in a lifetime


Once in a lifetime

Ikimuistoisia matkaelämyksiä

von: Mirva Saukkola, Satu Paavola

3,99 €

Verlag: Word Audio Publishing
Format: MP3 (in ZIP-Archiv)
Veröffentl.: 15.12.2020
ISBN/EAN: 9789180001496
Sprache: Finnisch

Dieses Hörbuch erhalten Sie ohne Kopierschutz.

Beschreibungen

Muotitoimittaja ja kirjailija Mirva Saukkolan matkakokemuksissa on sopivasti eleganssia, menneen maailman tuntua ja reilusti luksusta. Mirva esittelee hurmaavassa matkakirjassaan suosikkikohteensa ja kertoo, kuinka löytää niistä kaikkein kauneimmat, ylellisimmät ja aisteja hivelevimmät elämykset. Mirvan mukana pääset nauttimaan kiotolaisen majatalon, ryokanin, onsen-kylvyistä, Marrakechin appelsiinipuista, ja Mykonoksen upeista kabaree-esityksistä. Pääset kävelylle Brooklynin 50-lukua henkivälle orotodoksijuutalaisalueelle ja metsästämään ikuista tyyliä klassisten muotimerkkien lippulaivamyymälöistä Pariisissa.

Mirvan shoppailuvinkeillä löydät laadukkaimmat parfyymiliikkeet, parhaat vintageaarteet ja ihastuttavimmat paikallistorit. Hänen tyylitajunsa on järkähtämätön, mikä tarkoittaa myös syvällistä kulttuurien tuntemusta ja etikettien mukaisia käytöstapoja. Mirvan käytännön neuvot ovat kultaakin kalliimpia: hän kertoo muun muassa, milloin sujauttaa ballerinat jalkaan korkokenkien sijaan, miten hissi toimi sapattina Tel Avivissa ja miten tosishoppailijat välttelevät maksamasta New Yorkin ostoksistaan tullimaksuja.

Elävät ja omakohtaiset matkakuvaukset tekevät kirjasta myös ehtymättömän lähteen inspiraatiolle, haaveilulle ja nojatuolimatkoille.

Diese Produkte könnten Sie auch interessieren:

Istanbul
Istanbul
von: Matthias Morgenroth, Pia Morgenroth, Harry Kühn, Marianne Graffam
ZIP ebook
6,49 €
Spaziergang durch Barcelona
Spaziergang durch Barcelona
von: Reinhard Kober, Henning Freiberg, Ingrid Gloede
ZIP ebook
6,49 €
Spaziergang durch Berlin
Spaziergang durch Berlin
von: Reinhard Kober, Oliver Rohrbeck, Lothar Solle
ZIP ebook
6,49 €