Details

People Power


People Power

Protestes que han canviat el món

von: Rebecca June, Ximo Abadía

9,99 €

Verlag: Zahorí Books
Format: EPUB
Veröffentl.: 10.06.2022
ISBN/EAN: 9788418830891
Sprache: Katalanisch
Anzahl Seiten: 64

Dieses eBook enthält ein Wasserzeichen.

Beschreibungen

Les coses no sempre són com ens agradaria que fossin, però aquest llibre ens recorda que canviar-les està a l'abast de tothom i que, si ens unim tots, som molt més forts. Les reivindicacions pacífiques han servit per assolir millores socials i defensar els drets humans. Les històries del llibre posen en mans dels nens una eina tant invisible com poderosa: la consciència del poder de la gent.

People power recull exemples destacats de reivindicacions pacífiques a tot el món, des de la Marxa de la Sal de Gandhi fins al Fridays for Future de Greta Thunberg.
Rebecca June és traductora, narradora i escriptora. Va nèixer al Regne Unit i es va criar a Londres, en una família d'actors, ballarins i escriptors. Des de molt jove ha estat participant en protestes col·lectives i marxes i ha estudiat Cultura de la Pau a la universitat. Ha sigut una apassionada de la lectura des dels 3 anys i actualment viu a la muntanya a les afores de Barcelona, amb el seu marit i les seves dues filles.

Ximo Abadia és un aclamat artista espanyol, autor i il·lustrador de llibres infantils, novel·les gràfiques i còmics. El seu treball en portades de revistes, en el sector editorial i en publicitat és conegut arreu d'Europa. Ha il·lustrat The Speed of Starlight y el seu treball va ser seleccionat el 2017 per a la Bologna Children's Illustrator's Exhibition. El seu àbum Frank va ser galardonat amb el premi al Millor Àlbum Il·lustrat el 2018.

Diese Produkte könnten Sie auch interessieren: