Details

Semiidèntics


Semiidèntics



von: Muriel Villanueva

9,99 €

Verlag: Angle Editorial
Format: EPUB
Veröffentl.: 19.01.2021
ISBN/EAN: 9788418197628
Sprache: Katalanisch
Anzahl Seiten: 252

DRM-geschütztes eBook, Sie benötigen z.B. Adobe Digital Editions und eine Adobe ID zum Lesen.

Beschreibungen

L'Ari i l'Aran lluiten constantment contra una sensació de mancança, com si els faltés alguna part d'ells mateixos. Ella, l'Ari, compon cançons sobre els seus sentiments i inquietuds: soledat, incomprensió, absència, boira. Tot i que només té dinou anys, està triomfant arreu amb els seus raps estripats i punyents. Ell, l'Aran, és ballarí i dalt de l'escenari és la mescla perfecta de força i delicadesa: el seu cos busca connectar-se amb el món, amb algú. Tot i que només té dinou anys, les millors companyies de dansa el volen contractar.

Amb un estil alhora líric i directe, Muriel Villanueva ha trenat la història de dos joves que es busquen, que es qüestionen la seva identitat, la seva realitat sexual i els seus orígens, i que senten el mateix buit. Però cap dels dos no sap que l'altre existeix.

Villanueva ha guanyat els premis Just M. Casero, Carlemany, Antoni Vidal Ferrando i Llibreter, entre altres.
Muriel Villanueva (València, 1976) És escriptora i professora d'escriptura, llicenciada en Teoria de la Literatura i Literatura Comparada i diplomada en Educació Musical. Ha publicat una trentena de llibres per a totes les edats i ara comença a programar les seves primeres obres de teatre. En narrativa per a adults destaquen 'La gatera', 'El parèntesi esquerre', 'Nines', 'Motril 86' i 'El ball de les estornelles'. Ha estat traduïda a diverses llengües i ha rebut guardons com l'Antoni Vidal Ferrando, el Just M. Casero, el Carlemany, el de la Crítica dels Escriptors Valencians, l'Atrapallibres o el Llibreter.

Diese Produkte könnten Sie auch interessieren:

Eine Frage der Chemie
Eine Frage der Chemie
von: Bonnie Garmus
EPUB ebook
19,99 €
Morgen kann kommen
Morgen kann kommen
von: Ildikó von Kürthy, Peter Pichler
EPUB ebook
9,99 €
Der Papierpalast
Der Papierpalast
von: Miranda Cowley Heller
EPUB ebook
10,99 €