Details

Sortir a robar cavalls


Sortir a robar cavalls



von: Per Petterson

7,99 €

Verlag: Club Editor 1959 S.L.
Format: EPUB
Veröffentl.: 08.06.2020
ISBN/EAN: 9788473292740
Sprache: Katalanisch
Anzahl Seiten: 256

Dieses eBook enthält ein Wasserzeichen.

Beschreibungen

Narrada en primera persona per un home de setanta anys, Sortir a robar cavalls rememora un estiu d'infantesa en què dos nens, sense saber-ho, reprodueixen en els seus jocs secrets els conflictes dels adults en un poble a Noruega. La vida al bosc, la presència dels animals, la relació amb el pare pocs dies abans de la seva desaparició, el despertar de la consciència davant d'uns fets plens de guerra i d'amor, fan d'aquesta novel·la una obra màgica en què cada episodi es transforma en cosa viscuda.
Sortir a robar cavalls ha estat traduïda a més de cinquanta llengües i guardonada arreu del món. Ha rebut l'IMPAC Dublin 2007 davant de monstres literaris com Cormac McCarthy i J. M. Coetzee.
Nascut el 1952 a Oslo, Per Petterson va treballar uns quants anys com a obrer, llibreter i traductor, abans de fer el seu debut literari el 1987 amb la col·lecció de relats Cendra a la meva boca, sorra a les meves sabates. El 1990, poc després de publicar la seva primera novel·la, el colpeix una tragèdia familiar —pare, mare, un germà i una neboda moren en l'incendi del ferri a bord del qual anaven a Jutlàndia—. La seva tercera novel·la, Cap a Sibèria (Club Editor, 2011), va rebre el Nordic Council's Literature Prize, i la quarta, I kjølvannet (Dins l'estela, en què narra el naufragi i la pèrdua dels seus familiars), el Brage Prize.
Però és el 2003, amb Sortir a robar cavalls, que conquereix els lectors i els guardons literaris d'arreu del món, en més de cinquanta llengües. Des d'aleshores ha publicat Maleeixo el riu del temps (Club Editor, 2009) i Jeg nekter (Jo no vull, en curs de traducció). El conjunt de la seva obra pot descriure's com unes variacions sobre els temes de la infantesa, la família i la memòria com a gran constructora.

Diese Produkte könnten Sie auch interessieren:

Stay away from Gretchen
Stay away from Gretchen
von: Susanne Abel
EPUB ebook
10,99 €
La verdadera causa y cura de las enfermedades
La verdadera causa y cura de las enfermedades
von: El Siervo de la Inmaculada
EPUB ebook
17,99 €
Appius y Virginia
Appius y Virginia
von: G. E. Trevelyan
EPUB ebook
9,49 €