Details

Tenir-ho tot


Tenir-ho totvon: Marco Missiroli

10,99 €

Verlag: Angle Editorial
Format: EPUB
Veröffentl.: 26.02.2024
ISBN/EAN: 9788410112216
Sprache: Katalanisch
Anzahl Seiten: 327

DRM-geschütztes eBook, Sie benötigen z.B. Adobe Digital Editions und eine Adobe ID zum Lesen.

Beschreibungen

Una novel·la intensa sobre les passions que ens mantenen vius, sobre els qui arrisquen cos i ànima, sobre els pares i els seus llegats ocults.

Durant anys en Sandro ha viscut a Milà, amb una feina estable i un bon futur amb la Giulia. Però ha decidit tornar a Rímini, a casa, on el pare encara el tram final de la seva vida. Inexorablement la ciutat se li fa estranya i li costa retrobar els vells amics, el vell caliu. El pare també ha canviat —sense la mare, que omplia la vida de tots dos—: ja no és l'home fort i àgil d'abans, quan competien a tots els concursos de la Riviera i ballaven per guanyar.

I ara és en Sandro —el desfici de guanyar es porta a la sang— qui juga malaltissament en partides clandestines, en què per tenir-ho tot, ho ha d'arriscar tot.
Marco Missiroli va néixer a Rímini i viu a Milà. Col·labora habitualment al "Corriere della Sera". Amb els seus llibres ha guanyat —entre altres— els premis Campiello, Super Mondello i Strega. De "Fidelitat" (Angle 2020), Netflix n'ha fet una sèrie. Els seus llibres s'han traduït a nombroses llengües.

Diese Produkte könnten Sie auch interessieren:

Stay away from Gretchen
Stay away from Gretchen
von: Susanne Abel
EPUB ebook
10,99 €
Inhumane Kay
Inhumane Kay
von: Malelle Malelle
EPUB ebook
4,99 €
Laboratorio de sombras
Laboratorio de sombras
von: Paula Marrafini
EPUB ebook
5,99 €