Details

Titaanien aika


Titaanien aika


Titaanien aika, Band 1 1. Aufl.

von: Anssi Kullberg

15,99 €

Verlag: Books On Demand
Format: EPUB
Veröffentl.: 05.08.2022
ISBN/EAN: 9789528058533
Sprache: Finnisch
Anzahl Seiten: 672

Dieses eBook enthält ein Wasserzeichen.

Beschreibungen

Tarina kuolemattomuudesta on väistämättä tarina kuolevaisuudesta.

Miljoona vuotta tuntemamme Maan tuhon jälkeen ihmiskunta saa yllättäen uuden tilaisuuden, kun avaruudessa ajelehtiva muukalaislaji, titaanit, herättää heidät henkiin. Paitsi etteivät titaanit sittenkään liene muukalaisia.

Mikael Corvin on jatko-opiskelija keskieurooppalaisessa yliopistokaupungissa. Tyttöystävänsä Helenan kautta hän pääsee osalliseksi salaperäisen Instituutin työstä, jota johtaa futuristi ja filantrooppi Xavier Landorf. Ennen kuin Mikael kuitenkaan ehtii päästä nauttimaan vasta löydetystä onnestaan, hän kuolee polkupyöräonnettomuudessa. Hänkin saa kuitenkin uuden tilaisuuden.

Uusi elämä, tehtävä, kelluva paratiisi ja etäinen unelma saaresta. Tässä vaiheessa Mikaelin elämä menee kuitenkin jälleen raiteiltaan. Löytäessään saarensa hän saa samalla selville, ettei uusi maailma olekaan sitä, mitä hän oli luullut, eivätkä saaren asukkaat sitä, miltä ensin vaikuttivat. Lopulta Mikael saattaa löytää itsensäkin, mutta sen saavuttaakseen häntä odottaa suuri matka, joka tuntuu aina olevan vasta alussaan, kun jo uusi käänne vie hänet mukanaan.
Anssi Kullberg:
Anssi Kullberg on Helsingissä syntynyt kirjailija ja virkamies, joka on asunut eri aikoina Suomessa, Ruotsissa, Virossa, Pakistanissa, Syyriassa, Libanonissa, Etiopiassa, Afganistanissa, Ukrainassa ja Belgiassa. Hän on julkaissut aiemmin tietokirjoja kansallisista kysymyksistä ja poliittisesta väkivallasta. Titaanien aika on hänen ensimmäinen julkaistu romaaninsa.

Diese Produkte könnten Sie auch interessieren:

Eine Frage der Chemie
Eine Frage der Chemie
von: Bonnie Garmus
EPUB ebook
19,99 €
Morgen kann kommen
Morgen kann kommen
von: Ildikó von Kürthy, Peter Pichler
EPUB ebook
14,99 €
Der Papierpalast
Der Papierpalast
von: Miranda Cowley Heller
EPUB ebook
6,99 €