Details

Vakantiecursus Frans


Vakantiecursus Fransvon: Rosanna Colicchia, Emilie van Romondt Vis, Jonathan Faydi

11,98 €

Verlag: Prisma Hörbücher
Format: MP3 (in ZIP-Archiv)
Veröffentl.: 07.02.2016
ISBN/EAN: 9789049103477

Dieses Hörbuch erhalten Sie ohne Kopierschutz.

Beschreibungen

Met de Prisma vakantiecursus leer je onderweg, alleen of met het hele gezin, hoe je je straks verstaanbaar kunt maken. Praktische kennis onderverdeeld in zeven thema's: begroeten, tellen, voorstellen, bestellen, reizen met het openbaar vervoer, de weg vragen en winkelen.

Je leert stap voor stap door te luisteren en door veel te oefenen. Er wordt ook aandacht besteed aan je woordenschat en tussendoor krijg je extra informatie over de taal en de cultuur.

De Prisma Luistercursussen zijn de meest efficiënte manier om een vreemde taal te leren verstaan en spreken. U kunt comfortabel luisteren en herhalen wat er wordt gezegd. Zet de lessen op uw mp3-speler en oefen tijdens het autorijden, sporten, koken, in de trein of in bad.

Audiotraining, bestaande uit levendige dialogen en spreekoefeningen, voor iedereen die niet in de boeken wil duiken, maar op een aangename en effectieve manier kennis wil maken met een taal.
Drs. Rosanna Colicchia is werkzaam als tolk, vertaler en docent. Ze is onder andere verbonden aan het Talencentrum van de Rijksuniversiteit Groningen en werkzaam voor ItalRosa in Hilversum. Rosanna is auteur van Prisma Basisgrammatica Italiaans en coauteur van het boek Italiaans voor zelfstudie.

Diese Produkte könnten Sie auch interessieren:

Prisma Luistercursus Frans
Prisma Luistercursus Frans
von: Willy Hemelrijk
ZIP ebook
39,60 €
Französisch lernen Audio - Die Pyrenäen
Französisch lernen Audio - Die Pyrenäen
von: Spotlight Verlag, Various Artists
ZIP ebook
12,30 €
Französisch lernen Audio - Die französische Patisserie
Französisch lernen Audio - Die französische Patisserie
von: Spotlight Verlag, Various Artists
ZIP ebook
12,30 €