Details

Violeta i el misteri de la mòmia


Violeta i el misteri de la mòmia


Violeta

von: Harriet Whitehorn

6,99 €

Verlag: Blume
Format: EPUB
Veröffentl.: 15.01.2021
ISBN/EAN: 9788418459719
Sprache: Katalanisch
Anzahl Seiten: 224

Dieses eBook erhalten Sie ohne Kopierschutz.

Beschreibungen

La Violeta fa moltes activitats després de l'escola. De fet, està tan ocupada que a la seva habitació fi ns i tot té un calendari especial per saber on ha d'anar cada dia. L'activitat preferida de la Violeta és l'escalada, i per això en fa dues vegades a la setmana. Com que és fi lla única, la Violeta passa llargues estones amb persones grans. Això de vegades és una mica avorrit, però també ha après algunes coses molt útils, com per exemple, a llegir la carta d'un restaurant en francès, preparar un còctel perfecte i jugar al pòquer. Quan els seus pares treballen, la Norma, la majordoma, té cura d'ella; no parla gaire, però quan ho fa val la pena escoltar-la.
Harriet Whitehorn va créixer a Londres, on viu amb el seu marit i les seves tres filles. Ha estudiat a Reading University, a l'Architectural Association i al Victoria and Albert Museum, i sempre ha treballat en l'àmbit de la conservació i restauració d'edificis. En l'actualitat treballa per al Patrimoni d'Anglaterra. Aquest va ser el seu primer llibre dirigit al públic infantil.
Becka Moor és una il·lustradora de llibres infantils, resident a Manchester. Va estudiar il·lustració per edicions infantils en Glyndwr University, d'on es va graduar en 2012. Des de llavors ha col·laborat en diversos llibres, tant de ficció com il·lustrats.

Diese Produkte könnten Sie auch interessieren:

Zhizn' Ivana Semyonova, vtoroklassnika i vtorogodnika
Zhizn' Ivana Semyonova, vtoroklassnika i vtorogodnika
von: Lev Davydychev, Alla Chovzhik
ZIP ebook
5,99 €
La leyenda del samurái y la mariposa azul
La leyenda del samurái y la mariposa azul
von: Pedro Caldas Hidalgo, Javier Andrada Guerrero
EPUB ebook
5,99 €
Intruso
Intruso
von: David Lozano Garbala
EPUB ebook
5,99 €