Details

Viure escrivint


Viure escrivint



von: Annie Dillard

6,99 €

Verlag: L'Altra Editorial
Format: EPUB
Veröffentl.: 20.01.2021
ISBN/EAN: 9788412322903
Sprache: Katalanisch
Anzahl Seiten: 152

Dieses eBook enthält ein Wasserzeichen.

Beschreibungen

"Per què voldria ningú llegir un llibre en comptes de mirar persones enormes movent-se per una pantalla? Perquè un llibre pot ser literatura. És una cosa subtil; una cosa insignificant, però és la nostra. Segons la meva opinió, com més literari sigui el llibre —com més purament verbal, treballat frase per frase, com més imaginatiu, raonat i profund sigui—, més probable és que la gent el llegeixi."

En aquesta col·lecció d'assajos curts, Annie Dillard posa el focus en la dedicació, l'absurditat, el coratge i la voluntat de risc que caracteritzen la vida d'un escriptor. Ple d'anècdotes i reflexions il·luminadores, Viure escrivint recull l'experiència de la mateixa escriptora i explora els alts i baixos de la creació artística, les maneres d'enfrontar-se al fracàs i a l'èxit, de treballar un text i de corregir-lo, i ens ofereix una mirada íntima i profunda sobre un dels oficis més antics i enlluernadors.
Annie Dillard (30 d'abril de 1945) ha escrit onze llibres, comptant-hi unes memòries familiars, An American Childhood, i el llibre de no-ficció narrativa Pilgrim at Tinker Creek, que li va valer el premi Pulitzer d'Assaig l'any 1975. També ha escrit poesia i crítica literària, i ha fet de professora a la Universitat Wesleyana, a Connecticut. És membre de l'American Academy of Arts and Letters i l'any 2015 va rebre una Medalla Nacional de les Humanitats. Les seves obres han estat traduïdes a més de deu països.

Diese Produkte könnten Sie auch interessieren:

Der Titel ist die halbe Miete
Der Titel ist die halbe Miete
von: Harald Martenstein
EPUB ebook
6,99 €
Wider den Strich gedacht
Wider den Strich gedacht
von: Wolf Jobst Siedler
EPUB ebook
15,99 €